На Прикарпатті після ДТП 18-річна дівчина завдяки чудотворній іконі вийшла з коми та одужує

5242

Торік у листопаді на Прикарпатті 18-річна дівчина потрапила в аварію та впала в кому.

Дівчина працювала в Луцьку, в Яремче їхала в гості до бабусі. Батьки в той час перебували на заробітках за-кордоном.

Дев’ять днів дівчина перебувала у такому стані, лікарі не давали батькам чіткої відповіді, адже стан був важким. Радили молитися.

Лікарі впевнено нічого не говорили, бо випадок нелегкий. Тобто ніяких гарантій нам ніхто не міг дати, тому що це травма мозку і кома. Нам казали моліться і терпіть”, – згадує з болем батько Юрій.

Батьки звернулися до отця Володимира Вінтоніва – настоятеля храму св. Йоана Хрестителя, в якому знаходиться чудотворна ікона Матері Божої Ласкавої Станиславівської. Вже багато людей зцілила молитва біля ікони.

За словами батька щодня, поки дівчина знаходилась в комі, він з лікарні біг до церкви на молитву за одужання доньки.

Згодом до ікони вже молилися родичі, близькі та знайомі сім’ї.

“Усі близькі, друзі, родина, яка є тут в Яремче та за-кордоном, всі хто знали і не знали нас молилися за одужання нашої доньки. Молилися всюди, хто чув про нашу ситуацію”, – розповідає батько.

На дев’ятий день отець Володимир прийшов до дівчини в лікарню, помолився та залишив маленький образок ікони Матері Божої Ласкавої Станиславівської. В той день Світлана відкрила очі.

“На дев’ятий день вона вийшла з коми, говорити ще не могла, але почала нас впізнавати. Коли вже могла говорити – молилась. Вона сама розуміє, що це у неї, як друге народження”, – каже батько.

Батьки дівчини називають цей випадок чудом і дякують Богові та Його Матері за зцілення доньки яке вона отримала завдяки іконі Матері Божої Ласкавої Станиславівської.

Зараз Світлана проходить курс лікування, пробує ходити на милицях, прагне допомагати матері в побуті, повернутися до улюбленої справи – шиття. Проте наразі дівчина ще на шляху до цілковитого одужання.

“Щодня донька йде на покращення, молиться та дякує в першу чергу Богові, Богородиці і всім, хто просив в молитвах у Матері Божої одужання для неї. Зараз закінчується курс лікування і потрібно буде проходити діагностику, щоб оцінити стан здоров’я”, – каже батько.

Чоловік впевнений, усе що допомогло доньці повернутися до життя завдяки волі зверху:

“Лікар, який перший оглядав доньку сказав, що вона вже була там, на тому світі. В той момент лікар мав бути в Києві, але це не просто збіг обставин, що він у потрібний час був тут. Це також на сто відсотків воля Божа”.

“Вихід із коми – це зцілення я завжди прирівнюю до воскресіння,тому що фактично людина однією ногою вже знаходиться на тому світі. Це одне із таких найбільших чуд, які дарує Богородиця через свій чудотворний образ Матері Божої Ласкавої Станиславівської”, – впевнений отець Володимир Вінтонів.

Джерело: Прикарпаття Online

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини