“Коли мине кілька місяців, а війна все ще буде тривати, чи зрозуміє цей виборець, хто його справжній ворог” – Віталій Портніков

8001

Сьогодні новообраний Президент Уркаїни Володимир Зеленський зустрівся з головою Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером. Цю по зустріч у своєму Facebook прокоментув публіцист та журналіст Віталій Портников:

“Володимир Зеленський говорить в Брюсселі про необхідність посилення тиску на Росію і примусу цієї країни до миру шляхом спільних дій Заходу і України. Правильна і абсолютно логічна постановка питання новим президентом. Але є інші питання.
Перше – чи розуміє Володимир Зеленський, що ця його заява – визнання правильності і, що найголовніше, безальтернативності курсу, який всі ці роки проводив президент Петро Порошенко? Друге – чи розуміє Володимир Зеленський, що заявами про «примус Росії до миру» він фактично знищує навіть теоретичні можливості для діалогу з Володимиром Путіним. Навіть діалогу через посередників. Третє – чи розуміють українські олігархи, які ставили на Зеленського, щоб закінчити «ось це все», що «ось це все», швидше за все, не скінчиться, а посилиться і їм не бачити російських прибутків як своїх вух. Четверте – чи розуміє виборець Володимира Зеленського, який досі впевнений, що війна триває не тому, що це потрібно Путіну і Росії, а тому, що на ній «збагачувалося» українське керівництво, що конфлікт буде тривати і може навіть посилитися – якщо посилиться “примушення до миру”. П’яте – коли мине кілька місяців, а війна все ще буде тривати, чи зрозуміє цей виборець, хто його справжній ворог або тепер вирішить, що війна не закінчується просто тому, що на ній збагачуються Зеленський і Коломойський?
І останнє питання – може нам потрібно сказати правду хоча б самим собі і зрозуміти, що український виборець, який не вважає Росію відповідальною за війну і шукає ворога у власній хаті, просто в цій війні на боці Росії, а не України?”

Володимир Зеленський говорить в Брюсселі про необхідність посилення тиску на Росію і примусу цієї країни до миру шляхом…

Gepostet von Vitaly Portnikov am Dienstag, 4. Juni 2019

Алла Гунченко для Україна Неймовірна

Редакція може не поділяти думку авторів. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини