Сьогодні Україна та Росія мають провести обмін 115 полонених, – Reuters

312

У суботу, 24 серпня, Україна та Росія мають провести обмін полоненими. Йдеться про 115 бранців російського режиму.

Зазначається, що посередником в обміні виступили Об’єднані Арабські Емірати. Інформацію про підготовку підтвердив офіційний представник країни, – пише 24 канал.

Обмін між Україною та Росією

Офіційний представник ОАЕ повідомив, що Росія та Україна мають намір провести обмін 115 полоненими за посередництва їх країни. Посадовець говорив на умовах анонімності, оскільки подробиці ще не були оприлюднені.

Зазначається, що це буде перший подібний обмін полоненими між країнами після початку операції українських військових у Курській області 6 серпня.

Українські офіційні особи не коментували ймовірний обмін. Натомість російські ЗМІ написали, що у Росію вже повернули 115 військових, яких взяли у полон у Курській області. Натомість Україна отримала 115 військових ЗСУ. Повідомляється, що зараз росіяни перебувають на території Білорусі, після чого їх направлять на територію країни-агресорки.

Представники ОАЕ кажуть, що їх здатність спілкуватися з низкою міжнародних гравців означає, що вони можуть ефективно виступати посередниками між сторонами та сприяти співпраці та безпеці.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини