додому Новини На Півдні Сили оборони уразили канатну переправу на один з островів на...

На Півдні Сили оборони уразили канатну переправу на один з островів на Дніпрі, – Лиховій

308

Українські військові продовжують завдати ворогові значних втрат у техніці і особовому складі. Так, на Півдні наші воїни знищили російську канатну переправу на Дніпрі.

Про досягнення захисників на Таврійському напрямку в ефірі телемарафону розповів речник ОСУВ “Таврія” Дмитро Лиховій. За його словами, з початку Курської операції на цій ділянці фронту зменшилися штурмові бої, натомість триває дуель артилерії, – пише 24 канал.
Незвичайний улов

За минулу добу на Таврійському напрямку Сили оборони знищили 25 одиниць військової техніки противника. Серед них – РЛС, танк, 6 артилерійських систем, 6 авто, 6 розвідувальних БпЛА, 5 човнів на Дніпрі, зокрема човен радіокерування.

Крім ураження бліндажів, місць зберігання матеріально-технічних засобів, паливно-мастильних матеріалів та особового складу ворога, ще можу назвати таку “родзинку”, з якою я вперше за цю війну стикаюся – це одна уражена канатна переправа противника на один із островів на Дніпрі, – повідомив військовий.

За допомогою цією переправи окупанти намагалися підібратися ближче до українських позицій, аби їх обстрілювати. Переправу противник використовував для перекидання вантажів, людей, озброєння.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини