Уночі Крим рясно вкрила “бавовна”: вибухи чули в Севастополі, Керчі та інших містах

290

Тимчасово окупований Росією Крим уночі 16 серпня зазнав повітряної атаки. Про це свідчать численні повідомлення місцевих спільнот та російської так званої “влади”.

У той чи інший спосіб гучно було в Севастополі, Сімферополі, Феодосії, Керчі та в інших локаціях, як дізнався 24 Канал. Найяскравіше було в районі паромної переправи біля Кримського мосту (який все ще чекає на своє знищення, про що нещодавно натякав Кирило Буданов).

Нічна “бавовна” в Криму: де вибухало та що горіло

Уночі 16 серпня приблизно о 2 годині стало відомо, що у Севастополі “відбивають наліт українських безпілотників” – щонайменше, саме так написали в окупаційній адміністрації. Там заявили про успішну, звісно, роботу ППО. Мовляв, збити вдалося 3 дрони над акваторією, цивільні об’єкти не постраждали.

Далі від кримських телеграм-спільнот, зокрема від “Кримського вітру”, щільно продовжила надходити інформація щодо інших міст. З Феодосії – про стрілянину в морі. З Керчі – що перекрили Кримський міст, в районі гори Мітрідат – пожежа, а над паромною переправою видно дим. Гучно було також у Чорноморському та Сімферополі.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини