Потужний вибух у Горлівці на Донеччині: могло прилетіти по складу техніки та боєприпасів

333

У тимчасово окупованій Горлівці Донецької області пролунали вибухи. Відразу після цього у небо почав здійматися густий дим.

За попередньою інформацією, міг опинитися місцевий машинобудівний завод. Про це повідомляють місцеві телеграм-канали та пропагандистські ресурси, інформує 24 Канал.

В окупованій Горлівці прогриміли вибухи

В окупованому місті Горлівка Донецької області прогриміли потужні вибухи. У мережі пишуть, що пошкоджено дитячий садок у селищі машинобудівного заводу імені Кірова, що у центрально-міському районі. Пропагандистські ресурси, згідно зі своїми найкращими традиціями, вже встигли звинуватити у цьому українську сторону.

Внаслідок обстрілу селища машинобудівного заводу імені Кірова (Центрально-Міський район Горлівки) пошкоджено автобус маршруту №2, – зазначають місцеві телеграм-канали.

За інформацією “Мілітарного”, сам завод окупанти використовують як базу, де відбуваються зберігання та ремонт військової техніки. Окрім цього, на території заводу організовано склад з боєприпасами, якими ворог обстрілює позиції Сил оборони.

У мережі також показали кадри, на яких видно, як густий дим здіймається в небо. Відповідний момент вдалося зафіксувати очевидцям. “У Горлівці влучання у місце розташування російських окупантів”, – написав український волонтер Сергій Стерненко.

Це не перший удар по машинобудівному заводу в Горлівці. Зокрема, 27 липня після обстрілу місцеві чули звуки детонації боєприпасів. Також на території заводу розпочалася сильна пожежа, на ліквідацію якої відправили велику кількість пожежних розрахунків.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини