Українська розвідка назвала дві умови, завдяки яким на окупованих територіях не відбудуться “референдуми”

562

Підготовка до проведення “референдумів” на захоплених територіях Запорізької та Херсонської областей майже завершена – на 90%. Однак є дві умови, завдяки яким окупанти не зможуть їх провести.

Перша – ситуація на південному фронті буде на користь України. Друга – спротив українців. Про це в інтерв’ю розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький,  – пише ТСН.

“Для них бажано провести це все в один день. Але це буде залежати від ситуації на фронті. Бо якщо ми говоримо про Донецьку область, то противнику так і не вдалося захопити всю її територію і вийти на її адмінмежі. І по-друге, це буде залежати від того, наскільки їм вдасться створити картинку всенародної підтримки тощо“, – каже Скібіцький.

За його словами, дата проведення псевдореферендумів може бути як 11 вересня, саме ця дата неодноразово згадувалася у ЗМІ, так і інші варіанти.

“Наприклад, 11 вересня, коли в них єдиний день голосування в Російській Федерації. Це можуть бути й інші варіанти. Але воєнна розвідка України зараз чітко відслідковує всі процеси, які там відбуваються. На сьогодні ми можемо з упевненістю сказати, що створені відповідні виборчі штаби, оперативні штаби, складені списки виборців, створені виборчі комісії. Тобто всі процеси, які стосуються підготовки до “референдуму”, майже завершені”, – розповів Скібіцький.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини