Кapантинні 8 тисяч повертаються: стало відомо, хто отримає допомогу від держави

21725

Уряд очікує, що додаткові компенсації підприємцям роздаватиме також місцева влада.

Фізичні-особи підприємці та працівники отримають грошові виплати та підтримку як компенсацію від введенних обмежень «червоної» зони. Вони отримають по 8000 гривень, як це було під час зимового локдауну, передає Главком.

Крім того, уряд очікує, що додаткові виплати здійснить місцева влада. Про це на засіданні уряду повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«Підтримка людей і бізнесу буде у співпраці з органами місцевого самоврядування. Держава готова виплатити відповідним ФОПам та працівникам підприємтсв, які постраждають внаслідок карантинних обмежень «червоної» зони по 8000 грна, але крім цього ми будемо очікувати ще підтримки місцевої влади», – зазначив Шмигаль.

Додамо, що раніше президент заявив, що держава подвоїть кapaнтинні виплати для громадян і підприємств, які запровадить місцева влада.

«Додатково до запропонованих за рахунок місцевих бюджетів розмірів допомоги громадянам та бізнесу, які постраждали через локдаун, центральна влада додасть сто відсотків, збільшивши таким чином суми підтримки людей та бізнесу вдвічі», – запевнив президент.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини