Затриманому після акції на підтримку Стерненка ветерану війни на Донбасі оголосили підозру

1580

Затриманому після акції під Офісом президента України Владу Сорду оголосили підозру в хуліганстві із використанням зброї.

Про це повідомляє Суспільне.

За словами адвоката підозрюваного Дмитра Мазурка, його підзахисного затримали о 21:35 20 березня, і, відповідно до Кримінального процесуального кодексу України, протягом доби, тобто до 21:35 21 березня, йому мали вручити підозру

“Я весь день чекав на виклик слідчого. Від журналістів, від колег я дізнався, що поліція повідомила про вручення підозри, і зараз питання розглядається судом. На жаль, слідчий був цілий день не на зв’язку. Тільки під вечір вдалося з ним зідзвонитися”, – розповів Мазурок.

Мазурок додав, що підозра була вручена без його присутності, що є порушенням закону. Також адвокат повідомив, що справу Сорда, швидше за все, розглянуть у другій половині 22 березня або вранці 23 березня у Печерському районному суді Києва.

Ветерану АТО-ООС інкримінують хуліганство з використанням зброї. Захист клопотатиме про поміщення його під домашній арешт.

21 березня стало відомо, що відносно затриманого на Банковій Влада Сорда слідчим відділом Печерського райуправління поліції розпочато кримінальне провадження.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини