Унаслідок обстрілу Дніпра загинуло 3 людей, кількість постраждалих – збільшилася

97

Російські військові ввечері 25 жовтня завдали ракетного удару по Дніпру. Унаслідок атаки окупантів у місті є багато загиблих та постраждалих.

Спершу повідомлялося, що в Дніпрі внаслідок атаки постраждали троє людей. Однак згодом у Дніпропетровській ОВА повідомили про трьох загиблих, – пише 24 канал.

У Дніпрі 3 загиблих і понад десяток постраждалих

У ДСНС повідомили про наслідки атаки ворога станом на 7 годину ранку 26 жовтня.

З-під завалу двоповерхового житлового будинку рятувальники дістали 3 загиблих. Ще одну жінку вдалося врятувати. Її дістали із зруйнованого будинку та передали медикам,
– ідеться в повідомленні.

Загалом, попередньо, поранення зазнали 18 людей, серед них 4 дитини.

Зазначається, що внаслідок ракетних ударів частково зруйновано двоповерхову житлову будівлю. Також пошкоджень зазнали багатоквартирні житлові будинки і один з медзакладів.

У ДСНС додали, що на місці влучань працюють психологи, які надають необхідну допомогу людям. Аби ліквідувати наслідки, задіяно понад 60 рятувальників та 18 одиниць техніки ДСНС.

О пів на 8 ранку 26 жовтня глава Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак підтвердив, що троє людей загинули, серед них – дитина. За його словами є 19 постраждалих, з них 4 – діти. Восьмеро людей госпіталізовані.

“Знищені житлова двоповерхівка та гараж. Пошкоджені 13 багатоквартирних й 2 приватні будинки, 30 авто. Понівечено корпуси лікарні”, – додав він.

Внаслідок російських обстрілів Дніпра врятовано 2 особи, з них 1 дитина,
– повідомили в ДСНС.

Там додали, що тривають пошуково-рятувальні роботи, додатково залучено кінологічну службу “Антарес”.

Близко 11 ранку Сергій Лисак повідомив, що кількість постраждалих збільшилася, так їх вже є 20. Серед них діти: дівчата 8 та 16 років й двоє 17-річних хлопців.

“Серед пошкодженого – лише цивільні об’єкти”, – написав він.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини