Підрядник з фортифікацій на Покровському напрямку зупинив всі роботи: що сталося

243

У вівторок, 8 жовтня, правоохоронці повідомили про проведення обшуків в будівельній компанії, що здійснює ремонтні та будівельні роботи на державних інфраструктурних об’єктах. Підрядник “Автомагістраль-Південь” відреагував на ситуацію.

Саме ця компанія займається фортифікаційними роботами вздовж лінії фронту, зокрема – на Покровському напрямку. Там зазначили, що не можуть продовжувати роботу, – пише 24 канал.

Обшуки у підрядника з фортифікацій

Представники “Автомагістраль-Південь” заявили, що силовики здійснили рейд на їхній офіс, провели обшуки у квартирах співробітників та вилучили важливу документацію, яка стосується об’єктів критичної інфраструктури.

Зупинені роботи на об’єктах критичної інфраструктури, а насамперед по об’єктам фортифікації вздовж лінії фронту, зокрема, на Покровському напрямку! Виникає ризик обриву логістичних та військових маршрутів, внаслідок неможливості здійснення утримання прифронтових доріг, – пише компанія.

У Нацполіції запевняють, діяльність підприємства не заблокована, воно продовжує функціонувати у штатному режимі, але підрядник спростовує цю інформацію.

За словами “Автомагістраль-Південь”, дії поліції призвели до порушення роботи їхньої комп’ютерної мережі та електронного документообігу. Крім того, вилучення засобів зв’язку унеможливило координацію роботи їхніх підрозділів.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини