Легіон “Свобода Росії” назвав, скільки території у Курській області не контролює Москва

620

Розвідувальні сили “Свободи Росії” написали про проблеми путінського режиму та звернулися до росіян. Вони пояснили: життя в Росії налагодиться, коли буде зупинено війну проти України.

Іще в легіоні пройшлися по кадирівцях, які “третій день героїчно воюють на підходах до Курської області”. Як відомо, “Ахмат” утік за першої небезпеки, а провладні російські “воєнкори” скаржаться, що на Курщині гаряче.

Які території уже втратила Росія на Курщині

На превеликий жаль путінських воєнкорів, на 800 квадратних кілометрах звільненої території Росії бучанський сценарій не повторився в жодному населеному пункті. Мирні жителі не лежать вже охололі біля доріг, а записують чолобитні Путіну з проханням допомогти. Погані новини: Путін вам не допоможе, – ідеться в дописі.

Легіонери підкреслили: до Путіна в різний час зверталися жителі Бєлгорода, Орська, Бурятії та інших регіонів. Проте він нікому не допоміг.

У легіоні “Свобода Росії” стверджують: люблять свою землю та бажають їй добра. “А для цього війна має бути зупинена, а Путін і його банда знищені”, – переконані бійці.

“Наслідуйте приклад ТАСС, які зняли переміщення техніки: відправляйте інформацію про місця розташування, пересування техніки та наявність у вас іншої інформації. Допоможіть нам зупинити війну. Тільки разом переможемо”, – звернулися до росіян легіонери.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини