Воював у Третій штурмовій: на війні в Україні загинув третій доброволець з Естонії

310

Доброволець з Естонії Мартін Яегер загинув на війні проти Росії. Лише нещодавно він приєднався до лав Третьої окремої штурмової бригади.

Чоловік став вже третім естонським солдатом-добровольцем, який загинув на війні в Україні, – пише 24 канал.

На війні загинув естонський доброволець

Мартін Яегер загигув 22 червня у бою біля села Райгородка на кордоні Харківської та Луганської областей на лінії Куп’янськ – Сватове.

Як повідомляють журналісти, він був частиною Третьої штурмової бригади, яка веде зараз запеклі бої на схід від селища Борова. В Україні Яегер служив у різних підрозділах, а до Третьої штурмової приєднався місяць тому.

У Мартіна сформувалася велика спільнота в Україні за той рік, який він там провів. За цей час він працював у волонтерській гуманітарній організації, евакуював поранених з фронту, а тепер також воював у лавах Третьої штурмової. Він зумів дуже добре використати всі свої навички , як медичні, так і військові в бою, – розповів Ерік Тікан, друг Яегера.

До війни в Україні Яегер прослужив понад 10 років у елітному підрозділі Сил оборони Естонії – Скаутському батальйоні.

Для мене Мартін був перш за все добрим другом і товаришем, разом ми також брали участь у місії і кілька разів були в Україні. Він був дуже веселою людиною, часто жартував. Для нього братство було дуже важливим, однією з його цілей в Україні було створити естонське підрозділ, він шукав естонців для спільної роботи, – розповів Тікан, друг загиблого.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини