Ворог атакував енергетичну інфраструктуру на Півдні і Заході: постраждали енергетики

343

Російські війська знову завдали удару по енергетичній інфраструктурі 22 червня. Унаслідок обстрілу постраждали двоє енергетиків.

Про те, що ціллю нічного обстрілу ворога стала енергетична струкутура, повідомило Міністерство енергетики, – пише 24 канал.

Атаковано об’єкти оператора системи передачі у південному та західному регіонах. На жаль, на одному з обєктів внаслідок обстрілу постраждали двоє енергетиків, – ідеться у повідомленні.

Зазначають, що постраждалі енергетики наразі перебувають у лікарні. Відомо також про пошкоджене обладнання.

Через атаку відключали лінію електропередачі

У Міненерго повідомили, що під час обстрілу відключалася повітряна лінія електропередачі у східному регіоні, що призвело до зниження навантаження на генеруючому об’єкті. Наслідки уточнюються.

Наслідки атаки

В Укренерго також повідомили про наслідки нічної атаки ворога. Там наголосили, що це 8-ма комбінована атака на енергетичну інфраструктуру, а також уточнили, у яких саме областях їх об’єкти зазнали атаки.

“Сьогодні вночі ворог здійснив 8 масовану комбіновану атаку по об’єктах енергетичної інфраструктури. Пошкоджено обладнання на об’єктах “Укренерго” в Запорізькій та Львівській областях”, – ідеться у повідомленні.

Зазначили, що енергетики постраждали на Запоріжжі, їх госпіталізовано.

“Триває огляд обладнання та аварійно-відновлювальні роботи”, – додали в Укренерго.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини