Ворог атакував “Градами” Донеччину: вбив 12-річну дитину та її бабусю

420

Російська армія продовжує скоювати воєнні злочини на території нашої держави. Зокрема, окупанти вбили 12-річну дитину та її бабусю, ще двох цивільних поранили.

У четвер, 2 травня, в обласній прокуратурі Донеччині констатували, що розпочали розслідування за вказаним фактом. Власне, ворог атакував терени в районі міста Покровська, – пише 24 канал.

Атака на Донеччину: загинуло 2 людини

Як стверджують слідчі, близько 18:30 (2 травня), російська армія завдала удару по села Мемрик Покровського району. За попередньою інформацією, загарбники атакували населений пункт з ракетної системи залпового вогню “Град”.

Ворожий снаряд поцілив по приватному сектору, влучивши у припаркований біля домоволодіння автомобіль. Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. 35-річна матір дитини та 68-річний сусід отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Лікарі діагностували у постраждалих осколкові й мінно-вибухові травми. Як пишуть у Донецькій обласній прокуратурі, на момент обстрілу місцеві жителі перебували на подвір’ях будинків.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини