Крилата ракета йшла прямо вздовж кордону з Польщею: поляки підняли авіацію

489

У ніч проти 24 березня російські військові запустили крилаті ракети по Україні. Відомо, що щонайменше одна з них ішла уздовж кордону з Польщею. Через це поляки підняли свою винищувальну авіацію.

Під ранок 24 березня більша частина російських ракет залетіла на Захід України. Стало відомо, що щонайменше одна крилата ракета пролітала уздовж кордону між Україною та Польщею. В останній відреагували на можливу загрозу та підіймали винищувальну авіацію на випадок загрози атаки, – пише 24 канал.

Польські військові стежать за ситуацією

Повідомлення надійшло від Оперативного командування Збройних сил Польщі. У ньому зазначили, що спостерігають цієї ночі інтенсивну активність дальньої авіації Росії, пов’язану з завданням повітряних і ракетних ударів по об’єктах, розташованих на території України.

Активізовано всі необхідні процедури для забезпечення безпеки польського повітряного простору, а Міністерство оборони Польщі постійно відстежує ситуацію, – зазначають у відомстві.

Також зазначають, що польські та союзницькі літаки активізували, через що мешканці південно-східного регіону Польщі можуть чути підвищений рівень шуму.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини