Маршрутка з людьми вилетіла з траси на Дніпропетровщині: що відомо про кількість жертв

549

На трасі Дніпро – Павлоград сталася моторошна аварія. На жаль, внаслідок ДТП є загиблі та постраждалі.

Смертельна аварія сталася у неділю, 17 березня, біля села Піщанка. Мікроавтобус Mercedes-benz їхав за маршрутом Дніпро – Слов’янськ, – пише 24 канал.

Що відомо про ДТП
Маршрутка перевозила пасажирів. Раптом машина вилетіла у кювет та перекинулася. За уточненою інформацією, кількість загиблих зросла до 4. Ще 13 осіб отримали тілесні ушкодження. Водій вижив і теж постраждав. Серед постраждалих є діти. Всіх цих людей ушпиталили.

Точна причина аварії уточнюється. Попередньо, водій маршрутки міг їхати на великій швидкості та не впоратися з керування, коли перед його мікроавтобусом розверталася вантажівка.

На трасі Дніпро – Павлоград перекинулася з людьми

Що каже поліція

Поліція Дніпропетровської області повідомила про відкриття кримінального провадження за фактом смертельного ДТП за участі маршрутного автобуса.

ДТП сталася 17 березня близько 12:20 на трасі у Новомосковському районі. Попередньо встановлено, що 61-річний водій маршрутного таксі Mercedes Sprinter не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини, внаслідок чого автомобіль перекинувся, – мовиться у повідомлення.

Правоохоронці поділилися кадрами з місця смертельної аварії.

Водія мікроавтобуса вже затримали. Наразі слідчі встановлюють всі обставини цієї аварії.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини