Росіяни вбили 6-річну дівчинку з дідусем ударом по вокзалу на Харківщині, мати у важкому стані

551

Російські загарбники продовжують тероризувати Харківщину. Після обіду 28 лютого ворог завдав авіаудару по Великому Бурлуку, що у Куп’янському районі. На жаль, загинули дідусь з 6-річною внучкою.

Як зазначив заступник глави Офісу Президента Олексій Кулеба, Харківщина під посиленим обстрілом. Під прицілом російських загарбників знову цивільні об’єкти, – пише 24 канал.

Ворог обстріляв Великий Бурлук

Публікація Кулеби з’явилася о 18:04. Тоді він сповістив, що зафіксували влучання на території залізничного вокзалу. За словами заступника глави ОП, загинули двоє людей – чоловік і шестирічна дівчинка. Відомо, що її мама у важкому стані. Надається медична допомога.

У МВС України уточнили, що близько 16:50 ворог завдав удару по селищу Великий Бурлак Куп’янського району керованими авіабомбами. За уточненою інформацією, загинув 48-річний чоловік і 6-річна дівчинка.

А вже о 18:21 у Нацполіції з’явився допис, у якому зауважили, що 48-річний чоловік – дідусь 6-річної дівчинки, котра зазнала тяжких поранень, через які загинула.

Як зауважив згодом Олеги Синєгубов, на найближчому засіданні Ради оборони Харківської області планують розглянути питання примусової евакуації родин з дітьми з усіх населених пунктів, розташованих на Куп’янському напрямку.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини