Провалився під кригу на Дніпрі: у Черкасах трагічно загинув волонтер родом з Мелітополя

864

У Черкасах під кригу на річці Дніпро провалився волонтер з Мелітополя Микола Мацко. На жаль, врятувати життя чоловіка не вдалося.

Чоловік виїхав з окупації та присвятив себе волонтерству у лавах місцевого штабу. Там висловили своє відчуття родині загиблого, – пише 24 канал.

Трагічна смерть під кригою

У Черкасах 14 січня надзвичайники отримали повідомлення, що на річці Дніпро, навпроти закладу “Фабрика кави” чоловік провалився крізь лід та намагається вибратись. Перебував чоловік за 300 метрів від берега. Один з свідків намагався витягнути чоловіка самостійно, однак йому не вдалося.

Водолази дістали постраждалого з води, доставили до берега та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Проте, після реанімаційних заходів врятувати життя чоловіку не вдалося, медики констатували смерть,
– повідомили у ДСНС.

Загиблим виявився місцевий волонтер Микола Мацко, родом з окупованого Мелітополя. Як повідомили у волонтерському штабі “ЛАД”, приїхавши до міста хлопець практично відразу знайшов себе у допомозі іншим. Окрім цього Микола працював в IT-сфері та любив футбол.

Наша команда, ніби відчувала біду і в день трагедії неодноразово йому дзвонила, щоб запросити до штабу для допомоги, він збирався прийти. Але один невірний крок коштував життя, – написали колеги.

У Миколи залишилася дружина, з якою вони разом приїхали до Черкас та мама у Мелітополі.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини