“Вижили, квартири немає”: ведучий телемарафону залишився без житла внаслідок атаки “Шахедів”

616

21 грудня пізно ввечері росіяни атакували Київ дронами-камікадзе. На жаль, уламки влучили у багатоповерхівку у Солом’янському районі. Внаслідок цього без житла залишився ведучий телемарафону Андрій Ковальський.

Після півночі у низці телеграм-каналів з’явилася інформація про те, що уламки влучили у квартиру ведучого єдиного телемарафону Андрія Ковальського. Пізніше інформацію про те, що він залишився без житла підтвердила його дружина Тетяна Хитрик у своєму фейсбуці. Водночас достеменно невідомо, чи це фото їхньої квартири виклали раніше у КМВА, – пише 24 канал.

Ведучий телемарафону залишився без житла

Вижили і це головне… квартири тепер немає, – написала Тетяна Хитрик.

У деяких телеграм-каналах інформацію про те, що трапилося з помешканням ведучого ілюструють фотографією квартири, яку виклали у КМВА. Ми ж достеменно не знаємо, чи саме в його помешкання влучили уламки, тому стверджувати цього не будемо.

Журналістам видання “Факти” Андрій Ковальський підтвердив цю інформацію. За його словами, він з рідними живі, але їхня квартира вщент згоріла. У своїх соцмережах журналіст подякував усім за слова підтримки.

Друзі, всім дякую за підтримку. Всі цілі – і то добре, – написав він.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини