Виконував завдання на лівому березі: на Херсонщині загинув матрос Андрій Завгородній

742

Під час виконання бойового завдання неподалік села Піщанівка в Херсонській області загинув 35-річний Андрій Завгородній. Сам населений пункт розташований на лівому березі.

Наразі ця частина України окупована та не контролюється Збройними Силами. Однак військові активно проводять там операції – зокрема надходила інформація про висадку військ на лівому березі, – пише 24 канал.

Трагічна втрата на фронті

Поблизу населеного пункту Піщанівка Херсонської області 18 жовтня загинув 35-річний матрос Андрій Завгородній. Відомо, що військовий виконував бойове завдання на лівому березі Дніпра. Наразі цю частину Херсонщини контролюють російські окупанти.

Піщанівка Херсонської області

Полеглий військовий був родом з села Велика Мар’янівка, що в Одеській області. Повідомляється, що зранку 26 жовтня в населеному пункті відбулося прощання з ним. У захисника залишилася мати та рідна сестра.

Знаємо, ніщо не осушить сльози рідних, близьких і друзів. Ваш син, земляк, товариш і побратим завжди для вас залишиться живим, молодим, і завжди поруч. Живіть цією пам’яттю і знайте: ми також зберігаємо ці спогади у серці, – написали в рідній громаді Андрія

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини