“Що це таке – без поняття”: кадри “бавовни” в Сахарній Головці біля Севастополя

396

Ввечері 18 жовтня поблизу селища Сахарна Головка в окупованому Криму пролунав потужний вибух. Місцеві жителі населеного пункту вже публікують безліч кадрів удару.

Повітряну тривогу в окупованому Криму оголосили вже після прильоту. Росіяни намагалися списати все на “успішну роботу ППО”, однак самі ж заплуталися у версіях, – пише 24 канал.

Кадри “бавовни” поблизу Севастополя

Ввечері 18 жовтня кримчани повідомили про “бавовну” неподалік Севастополя. Згодом стало відомо про приліт у районі селища Сахарна Головка, який окупанти так і не спромоглися нормально пояснити.

Місцеві активно почали публікувати кадри прильоту з усіх можливих ракурсів. На фото та відео видно величезний стовп диму над населеним пунктом.

Місцеві телеграм-канали опублікували безліч різноманітних кадрів, що доводять, що у Сахарній Головці все ж “щось сталося”. Цього разу російській пропаганді доведеться придумати щось інше, аніж “робота ППО”.

Наразі невідомо, що стало причиною такого явища. Однак повідомляється, що сирени почали лунати вже після прильоту.

На фоні атаки на Крим росіяни навіть поставили димову завісу над Севастопольською бухтою та підняли у повітря свої гелікоптери.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини