“Це рішення прийняв безпосередньо я” – Василь Вірастюк підтвердив, що розлучається з дружиною після 15-ти років шлюбу

3090

Знаменитий український спортсмен, а нині народний депутат від партії “Слуга народу” Василь Вірастюк підтвердив, що розлучається зі своєю другою дружиною Інною, з якою виховував двох спільних синів Олега та Олександра.

Володар титулу “Найсильніша людина планети” 2004 року заявив, що розірвати шлюб після 15-ти років подружнього життя – це безпосередньо його ініціатива, – пише OBOZREVATEL.

Як запевнив стронгмен, рішення розлучитися він ухвалив ще на початку жовтня 2022 року. Про причини Вірастюк розповідати не захотів, проте розповів деякі подробиці цього процесу на особистій сторінці у Facebook.

У ЗМІ нібито розповсюдили інформацію, що Інна “потягнула Вірастюка до суду”. І дійсно, ділити майно експодружжя планує в залі суду. Крім того, за даними видання “Главком”, дружина вимагає від спортсмена і нардепа по 40 тисяч аліментів за місяць для кожного з двох їхніх спільних синів. Ця сума, вочевидь, не влаштовує заслуженого майстра спорту України. Вірастюк підкреслив, що хотів би, аби діти залишилися з ним. 

“Ми з Інною прожили у шлюбі 15 років, в нас народилось двоє спільних дітей. Рішення прийняв безпосередньо я ще на початку жовтня 2022 року. Якщо мене не змусять, то ви ніколи й не дізнаєтеся про справжні причини нашого розлучення (чи то мого рішення розійтись). Я весь час допомагав і зараз допомагаю своїм дітям (фінансово, і це адекватна сума), але “апетит” дружини в рази перебільшує мої можливості. Я готовий нести відповідальність за дітей, і хотів би, щоб вони проживали зі мною”, – прокоментував Вірастюк.

Також спортсмен додав, що більше не коментуватиме розлучення з Інною тільки якщо його “до цього не змусить поведінка ексдружини.

“Велике прохання всіх дописувачів залишатись при своїй думці, адже ви не на нашому місці. Проживайте своє життя, а не наше. Більше жодних пояснень і коментарів для преси, пояснень щодо нашого розлучення (всі питання та відповіді виключно через суд), якщо мене до цього змусить поведінка ексдружини”, – резюмував нардеп.

Нагадаємо, першою дружиною Вірастюка у 2003 році стала чемпіонка України з фітнесу Світлана Забіяка. Вона народила йому первістка Адама. Утім, закінчився цей шлюб трагедією – 28-річна спортсменка загинула, коли її накрило лавиною під час спуску з гори на турецькому гірськолижному курорті Паландокен. Через рік після загибелі Світлани, у 2007-му, Вірастюк одружився вдруге.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини