В безпеці, бо прикриваються деревами: росіяни вже істерять через ATACMS

543

В США розглядають можливість надання Україні далекобійних ракет ATACMS, наповнених касетними бомбами. Їхня дальність може складати 140 кілометрів.

Водночас росіяни вже готуються до появи таких ракет на озброєнні ЗСУ. Зокрема ворог прикриває окопи деревами, щоб захиститися від ATACMS. Військовий експерт Сергій Грабський повідомив 24 Каналу про те, що окупанти марно у такий спосіб намагаються “замаскуватися” від цих ракет, адже це неможливо.

Будуть використані для ударів по великих площах

Ворогу не допоможе прикриття деревами та колодами позицій, які розташовані на відстані 140 кілометрів від лінії фронту.

До того ж ці ракети можуть бути використані для завдання ударів по великих площах, а також по центрах чи база логістики противника. Адже жодна база не може бути прикрита на 100%. Якщо ATACMS будуть бити на відстані 140 кілометрів, то в жодні окопи не потраплять, тому що недоцільно використовувати їх в такому контексті,
– впевнений військовий експерт.

Водночас завдання ударів по місцях концентрації особового складу, озброєння, бойової техніки, боєприпасів, пального ворога може призвести до дуже серйозних наслідків.

“Нехай ці ATACMS стрілятимуть на відстань лише 140 кілометрів. Ми маємо, де їх застосувати, а наша розвідка створює базу даних розвіданих цілей. Нам є над чим працювати, і кожну з цих цілей росіянам неможливо прикрити деревами чи якимись захисними спорудами”, – відзначив Сергій Грабський.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини