Надводні дрони розставили крапки над “і”: Україна повертає контроль над Чорним морем

1465

У ніч на 4 серпня бухту у Новоросійську атакували дрони. Було пошкоджено великий десантний корабель “Оленегорский горняк”. Україна – морська держава, яка повертає контроль над Чорним морем.

Таку думку 24 Каналу озвучив політолог Микола Давидюк. За його словами, атака надводними дронами показала російському флоту, що його нахабству є межа.

“Надводні дрони вибивають Росію із себе. Світові ЗМІ писали, що дійсно це класна розробка українців. Недорога, але дає непоганих стусанів російському флоту, який чомусь подумав, що він головний у Чорному морі та поводив себе дуже нахабно. Цьому нахабству є межа. Українські надводні дрони ставлять крапки над “і”, – зауважив політолог.

Україна – морська держава

Микола Давидюк зазначив, що деякі держави, зокрема Ізраїль, Греція та Туреччина заходять в українські порти, беруть наше зерно та продають його. Це допомагає розвитку української економіки.

Контроль моря, російського флоту, зокрема через дрони, нову зброю, яку треба просити та купувати. Це дасть Україні і надалі бути морською державою, бо наша економіка зав’язана на морі. Ми – морська держава. Потрібно не дати Путіну це вкрасти, – наголосив він.

На думку політолога, потрібно просити у Заходу допомоги в укріпленні українського флоту. Контроль Криму та Чорного моря – це користь, яку Україна може принести НАТО.

“Зерновий коридор – суперзмога попросити у Заходу та НАТО правильну морську техніку, щоб можна було потім бути “королями” Чорного моря. Зараз під приводом зернового коридору політична нагода про це попросити”, – додав Давидюк.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини