Ракетна атака по Києву: повідомили останні новини про загиблих, потерпілих та руйнування

638

СБУ відкрила кримінальне провадження.

Вночі проти 23 червня армія РФ атакувала Київ ракетами. Внаслідок влучання уламків збитої ППО ракети в 25-поверховий будинок в Солом’янському районі столиці загинуло двоє людей.

Про це повідомили у пресслужбі Київської міської військової адміністрації, пише ТСН

“Виявлено тіла двох загиблих людей. Врятовано 24 особи, з них троє деблоковано з-під завалів, а одну людину деблоковано з ліфту. Внаслідок атаки травми різного ступеню важкості отримало 11 чоловік, троє з них госпіталізовано”, – йдеться у повідомленні.

Внаслідок падіння уламків ракети сталося часткове руйнування багатоповерхівки: 16, 17, 18, 19 поверхів. Зазначається, що найбільше постраждав 18 поверх. Також на поверхах виникли окремі осередки займання. Пожежу локалізовано о 04.40, ліквідовано о 06:30.

Пошкоджено щонайменше 40 автомобілів припаркованих біля будинку. Залучено 90 осіб та 22 одиниць техніки ДСНС, зокрема два кінологічних розрахунки. На місці працюють психологи ДСНС.

Тим часом у поліції повідомили, що внаслідок ворожої ракетної атаки загинула жінка та ще одна людина, анкетні дані якої встановлюються. Служба безпеки України розпочала кримінальне провадження за статтею – порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством.

“Біля будинку правоохоронці виявили тіло жінки 1969 року народження, та відомо про ще одну загиблу людину”, – йдеться у повідомленні.

Фото наслідків