“Тітушки вдови Да Вінчі”: Кондратюк різко накинувся на Михайлову

6544
Ігорю Кондратюку не сподобалося те, що Тараса Чорновіла засунули в сміттєвий бак після образ Аліни Михайлової.

Відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк накинувся на Аліну Михайлову, яка була нареченою загиблого військового Дмитра Коцюбайла, пише главред

Ігор Кондратюк назвав “тітушками вдови Да Вінчі” людей, які захистили дівчину і помстилися Тарасу Чорновілу, який обізвав Михайлову. Гнівний пост він залишив на своїй сторінці в Twitter.

“Є “Вовки Да Вінчі” – доблесний героїчний підрозділ захисників Вітчизни, створений Героєм України, великим воїном Дмитром Коцюбайлом. А є “тітушки вдови Да Вінчі” – безчесна зграя боягузів на службі депутатки Київміськради”, – написав Кондратюк.

Кондратюк
Ігор Кондратюк накинувся на Аліну Михайлову / фото: скріншот

Пізніше Кондратюк видалив свій пост.

Кондратюк
Ігор Кондратюк накинувся на Аліну Михайлову / фото: скріншот

Реакція Аліни Михайлової на помсту Чорновілу

Аліна Михайлова також відреагувала на відео, на якому видно, як Тараса Чорновіла, який обізвав дівчину, кидають у сміттєвий бак. Вона щиро заявила, що вона цьому рада.

“У соцмережах гуляє відео, де колишнього регіонала, політичну по…вію і керівника штабу Януковича кидають у смітник. По-перше, неймовірно рада, що славні традиції сміттєвої люстрації живі. Регіонали і зрадники повинні оглядатися, а не “умнічать” по телебаченню”, – написала Анна Михайлова у своєму Twitter.

Аліна Михайлова
Аліна Михайлівна прокоментувала напад на Тараса Чорновіла / фото: скріншот

Що Чорновіл говорив про Аліну Михайлову

Український політичний діяч Тарас Чорновіл у грубій формі висловився на адресу Аліни Михайлової – нареченої загиблого командира батальйону “Вовки Да Вінчі” Дмитра Коцюбайла.

У своєму Telegram-каналі Чорновіл звинуватив дівчину в роботі “на зелену владу”, назвавши її “подолігархічною шм@рою”.

Аліна була гостею програми, яку вела журналістка Яніна Соколова.

Пізніше Чорновіл видалив свій пост, оскільки користувачі Мережі були дуже обурені таким висловлюванням. Також він опублікував нове повідомлення з виправданням.

Чорновіла кинули в сміттєвий бак

У вівторок, 13 червня, в Києві активісти напали на політичного аналітика, колишнього народного депутата України Тараса Чорновіла. Його облили зеленкою і сечею, а потім кинули в сміттєвий бак. Чорновіл спробував чинити опір, але у нього нічого не вийшло.

Чорновіл викликав співробітників поліції за фактом даного інциденту. Він стверджує, що дана акція – це “замовлення” Офісу президента за критику влади.

Дивіться відео нападу на Тараса Чорновіла в Києві:

У Києві активісти провчили Тараса Чорновола
У Києві активісти кинули Тараса Чорновіла в сміттєвий бак / фото: скріншот

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини