«Повибивали вікна молотком»: Борис Філатов розповів, як мешканці самі інсценували наслідки «прильотів» ракет

1045

Це вже за межами

Міський голова Дніпра Борис Філатов розповів, шокуючу історію про те, як жителі багатоповерхівки навмисно повибивали старі вікна і намагалися видати це за наслідки ракетного удару, щоб їх замінили на нові.

Про це Борис Філатов розповів у своєму Telegram-каналі, пише Varta1

За словами мера, після ракетних атак багато хто з містян залишається без вікон, скло на яких вибиває вибуховою хвилею.

Філатов пояснив, що зазвичай це старі дерев’яні вікна і після таких випадків міськрада допомагає встановити нові металопластикові.

«Як ви знаєте, саме в Дніпрі та області діють найкращі програми компенсацій постраждалим. Спасибі депутатам, як міським, так і обласним, Петровичу (Лисаку) і Васильовичу (Лукашуку). Мабуть ніде в Україні більше немає можливості отримати сотні тисяч, нехай навіть і не мільйони гривень, в залежності від суми збитків», – сказав він.

Саме з цих причин деякі містяни хочуть “схитрити” та замінити свої старі вікна на нові, скориставшись ситуацією. Після одного із “прильотів” у постраждалій від вибухової хвилі багатоповерхівці замінили вікна. Мешканці сусіднього будинку, де начебто цього не зробили, поскаржилися на це міському голові.

Своєю чергою, Філатов почав розбиратися у справі, проте як виявилося, жителі багатоповерхівки власноруч повибивали скло молотком на всіх вікнах у під’їзді.

«Просто громадяни, знаючи, що всім встановлюють нові металопластикові вікна, розбили вікна молотком. У цілому під’їзді. Вони повибивали вікна самі.», – констатував факт мер.

 

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини