Камалія показала сюрприз, який їй влаштував ексчоловік Мохаммад Захур у Каннах

1064

Схоже, подружжя передумало розлучатися.

Українська співачка Камалія 18 травня відсвяткувала 46-річчя.

У цей святковий день виконавиця вирушила до Франції, у місто Канни, де взяла участь у благодійному вечорі української культури, пише ТСН

На сторінці в Instagram артистка поділилася, що все ж таки після концерту зібралася з друзями в одному з місцевих закладів, де відсвяткувала день народження.

Торт на дні народження Камалії / Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Камалія зізналася, що такий сюрприз їй підготував чоловік, пакистанський мільярдер Мохаммад Захур:

“Дякую друзі, дорогі шанувальники, рідні, кожному, хто привітав мене з днем народження! Окрема подяка Захуру за сюрприз! Адже зараз організувати святкову вечірку в Каннах, де відбувається міжнародний кінофестиваль, та навіть знайти вільний столик в ресторані практично неможливо. Затишний ресторан, шампанське, квіти та смачнючий торт… Дякую прекрасному Олегу Скрипці та його команді, які своїми піснями під баян зробили мій день народження незабутнім!” – розповіла Камалія.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Як ми писали раніше, Мохаммад Захур був присутнім і на виступі Камалії, бізнесмен піднявся до дружини на сцену з величезним букетом квітів і назвав її “коханою жінкою”.

Камалія і Мохаммад Захур / Фото: instagram.com/kamaliyaofficial
Камалія у Каннах / Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Схоже, подружжю вдалося помиритися і Камалія передумала розлучатися з пакистанським мільярдером. Нагадаємо, що про свій намір розійтися з Захуром артистка повідомила місяць тому.

До цього співачка ділилася, що вперше за 20 років подружнього життя посварилася з чоловіком. У конфлікті подружжя була винна донька Захура від ексдружини, росіянки.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини