Не потрібно буде приходити о п’ятій ранку: всі ВЛК обіцяють перевести на електронні черги

811

До кінця травня військово-лікарські комісії в усіх шпиталях України мають перейти на електронні черги.

Електронний запис повинен спростити процедуру, розповіла під час брифінгу представниця Управління стратегічних комунікацій Апарату головнокомандувача Збройних сил України Оксана Горбач, пише Українська правда

Таке реформування вже запровадили у п’яти містах України:

  • у Харкові;
  • у Львові;
  • у Києві;
  • у Вінниці;
  • в Одесі. 

    “Не потрібно буде приходити о п’ятій ранку до військового госпіталю. Потрібно буде просто записатися через електронний портал, де можна побачити графік прийому до конкретного лікаря чи ВЛК, і, маючи конкретний день і час, прийти”, – наголосила Оксана Горбач.

    Вона додала, що чекати під дверима по декілька годин вже не буде потреби.

    А така зміна надасть можливість начальнику медичної частини записувати військовослужбовців на проходження медичного огляду або до конкретного лікаря на необхідний час та день вже заздалегідь.

    В українській армії, за словами представниці Управління стратегічних комунікацій, також вирішили запровадити електронний документообіг. Це роблять для того, щоб військові не мали потреби їхати у свою частину для отримання документів.

    “Їхати важко пораненому військовослужбовцю в місце розташування своєї військової частини – довго, складно, іноді неможливо”, – додала Оксана Горбач.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини