“Ти ж хотіла бути не сама”: кохана “Да Вінчі” розповіла про перший і останній сюрприз воїна

4095

Загиблий Герой України Дмитро “Да Вінчі” Коцюбайло зробив щемливий подарунок своїй кохані Аліні Михайловій перед загибеллю. Воїн приїхав з фронту до Дня Валентина й подарував коханій собаку.

Про цепише 24 канал, посилаючись на Front 18

Про цю історію розповіла сама парамедикиня Аліна Михайлова. Вона наголосила, що “Да Вінчі” не був затятою військовою людиною і робив своїй другій половинці сюрпризи, як от з песиком Х’юго.

 “Да Вінчі” приїхав з фронту, щоб зробити коханій подарунок

“Це, як він сказав, “був мій перший та останній сюрприз для тебе”, – згадує Аліна Михайлова. Парамедикиня пригадала, що це був той момент, коли вона стала депутаткою Київради й через напруженість у графіку проводила вдома мінімальну кількість часу.

Вона розповіла, що телефонувала “Да Вінчі” й сказала, що сумує за своїм коханим, підтримки якого їй бракує.

Я йому плачу в слухавку й кажу: “хочу, щоб ти був вдома”. Він сказав добре, що скоро приїде, – ділиться спогадами Михайлова.

За словами парамедикині, вони з “Да Вінчі” домовилися, що кожне 14 лютого будуть проводили разом.

“Я йому кажу: мені тебе не вистачає як просто чоловіка поряд, як людину, яку я обійму вночі. Мені більше нічого не треба, тому що я втомилася засипати сама в ліжку”, – каже зі сльозами на очах кохана “Да Вінчі”.

Вона розповіла, що 13 лютого Дмитро Коцюбайло стримав своло та приїхав. Близько 10 вечір він попросив кохану разом з ним поїхати на вокзал, щоб зустріти бійця “Да Вінчі”. Після вмовлянь дівчина поїхала, хоч і з поганим настроєм.

Аліна Михайлова розповіла, що має алергію на котів, про що “Да Вінчі” знав. Тому, коли воїн приніс дівчині клітку з тваринкою, вона подумала, що це кіт. Але там виявився песик породи Акіта-іну.

Він приходить, стукає у вікно, а там рожева клітка для кота. Я по-злому сказала: “сподіваюся там не кіт?” Він каже: “ні не кіт”. Я відкриваю клітку, а там 2,5-місячний маленький Х’юго, – сказала кохана “Да Вінчі”.

Парамедикиня була здивована таким подарунком і запитала воїна, “що це?” “Він каже: “ти ж хотіла бути не сама, ти ж сказала, що тобі одній самотньо”, – розповіла Михайлова.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини