ЗСУ завдали удару по будівлі в Каховці на Херсонщині, де перебувало понад 200 окупантів – Генштаб

651

Українські воїни завдали удару по будівлі у тимчасово окупованій Каховці на Херсонщині, де перебували російські окупанти.

Наразі відомо, що на момент прильоту там знаходилися понад 200 ворожих солдатів, свої втрати ворог намагається приховати, – пише Оbozrevatel.

Також знищено велику колону російської техніки під селом Радненськ Олешківського району Херсонської області. Про це у вечірньому оперативному зведенні 6 листопада повідомили у Генеральному Штабі Збройних сил України.

“За уточненою інформацією, підтверджено ураження противника за попередні дні в Херсонській області. Так, у населеному пункті Каховка, завдано удару по будівлі, де перебувало до 200 військовослужбовців противника. Наслідки удару ворог ретельно приховує, в місті проводяться жорсткі адміністративно-поліцейські заходи”, – йдеться у повідомленні.

У Генштабі не уточнили, про яку саме будівлю у Каховці йдеться. Однак, за даними Telegram-каналу “Николаевский Ванек”, напередодні у цьому місті було щонайменше два ураження: знищено готель “Чистые пруды” (втрати ворога там встановлюються), а також уражено приміщення школи №6, де розташовувалися окупанти.

“6-та школа, там вони жили. Вже не живуть. І жити не будуть”, – констатував автор каналу.

ЗСУ завдали удару по будівлі в Каховці на Херсонщині, де перебувало понад 200 окупантів – Генштаб

Також у Генштабі розповіли про знищення у районі  населеного пункту Раденськ знищено велику колону бойової техніки. Які саме втрати поніс ворог унаслідок цього “привіту” від українських воїнів, наразі уточнюється.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини