Пожежа у Маріуполі набула великих масштабів, а колаборанти нічого не роблять для її ліквідації (відео)

747

Пожежа в Лівобережному районі Маріуполя набула великих масштабів через бездіяльність окупантів та колаборантів. Вогонь охопив будинки мирних жителів.

Площа пожежі лише збільшується, а вцілілі квартири перетворюються на руїни. Про повідомила Маріупольська міська рада, опублікувавши відео пожежі, – пише ТСН.

“Бездіяльність колаборантів призвела до того, що пожежа набула великих масштабів. Мчс так званої днр не робить нічого, щоб загасити полум’я! Повна байдужість до мирних жителів. А тим часом площа пожежі збільшується. Вцілілі квартири перетворюються на руїни і вже не через обстріл російських окупантів, а недбалість “руского міра”, – йдеться в заяві.

У міськраді також повідомили, що через несвоєчасну ліквідацію пожежі на заводі “Сателіт” та в мікрорайоні Східний, вогонь поширюється. Маріуполь охопило димом. Ускладнює ситуацію сильний штормовий вітер, який заносить попіл до будинків без вікон, створюючи нові місця займання.

У мерії згодом повідомили, що маріупольці зрозуміли – на служби колаборантів не треба розраховувати. Тож люди самі їздять на море по пісок, аби гасити вогонь. Води у кранах немає.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини