«Й..бані терористи»: Росія вдарила ракетами по Полтаві і Кременчуку, Гончаренко каже, що багато загиблих

4496

Росіяни завдали ракетних ударів по Полтаві й Кременчуку.

Про це пише Українська правда, посилаючись на мера Полтави Олександра Мамая, голову Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна

Лунін повідомив, що в Кременчуку ракета влучила в цивільний об’єкт. За попередніми даними військової адміністрації, є кілька постраждалих.

Сигнал повітряної тривоги в Полтавській області оголосили близько 15:40. Скасували тривогу о 16:05.

Сирени звучали також у Донецькій, Сумській, Чернігівській, Київській, Житомирській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Харківській, Миколаївській, Запорізькій та Одеській областях.

Народний депутат від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко повідомив у своєму Telegram-каналі, що в Кременчуку внаслідок обстрілу загинуло багато людей.

Мер Кременчука Віталій Малецький підтвердив інформацію про загиблих. Він зазначив, що російська ракета потрапила в «дуже людне місце». Деякі ЗМІ пишуть, що це був торговий центр.

https://www.facebook.com/vitalii.maletskyi.official/posts/pfbid0n5MLcqLdSBdVq46ciw1B7oXfkQzY67VpjvUGQknXxm1LHPj8JCeor27fp64JYBNkl?__cft__[0]=AZURmeyfS7HWljFG91kAHwgMrk-HRg-q24IcsrtEtSLSWjKRDmbT1oUEbmLP54KaPXjfl_mUUM8znoBvT7Aw2tCq6TQEodGhHo8Ww3Sd-Y2wbJLRgPaePHqW2Jp2iYgfVXCqGpgOAx-HmvyV5gSqfNdW&__tn__=%2CO%2CP-R

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини