Заступниця держсекретаря США назвала умови, за яких з Росії можуть бути зняті санкції

2719

За словами Нуланд, до цього ще дуже далеко.

Заступниця держсекретаря США Вікторія Нуланд назвала умови, за яких з Росії можуть бути зняті санкції.

Про це вона сказала в інтерв’ю “Настоящему Времени”, пише офіційний російськомовний телеграм-канал Державного Департаменту США, – пише ТСН.

“Якщо конфлікт буде врегульовано шляхом переговорів, і російські війська будуть виведені з України, а суверенітет та територіальна цілісність України захищені та відновлення України забезпечене, то санкції можуть бути згорнуті”, – заявила Нуланд.

Вона також зазначила, що є можливість сценарію, в якому санкції послідовно знімаються під час кроків щодо виведення російських військ з України.

“Але до цього ще дуже далеко. Бо бачимо, як російські сили обстрілюють Маріуполь, Херсон. Перебазують свої війська, щоб повернутися на схід та інші частини України. Якщо буде справжня мирова угода, можна обговорювати послаблення санкцій”, – наголосила заступниця держсекретаря США.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 37-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини