ЗСУ: Росія втратила за сьогодні, 25 лютого, понад 1000 військових

2182

За сьогодні, 25 лютого, кількість втрат з боку окупаційних військ Росії складає понад 1000 військових. Це найбільше за всю історію ведення Москвою таких бойових дій.

Про це повідомляють Сухопутні війська ЗСУ.

«Такої кількості втрат військовослужбовців за такий час бойових дій Росія не зазнавала за увесь час свого існування ще в жодному збройному конфлікті, який розпочинала. Російські матері відправляють своїх синів на вірну смерть, бо Збройні сили України стійко тримають оборону і будуть боронити свою землю від окупанта», — йдеться у заяві.

Що відбувається?

У ніч проти 24 лютого президент Росії Володимир Путін у відеозверненні заявив про початок «спеціальної військової операції» проти України. У низці українських міст прогриміли вибухи.

Перші удари окупанти завдали о 5 ранку по військовій інфраструктурі: аеродромах, центрах військового управління та складах ресурсів. В Україні запровадили воєнний стан.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що президент Володимир Зеленський віддав наказ завдавати окупантам максимальних втрат. За попередніми оцінками ОП, втрати серед російських військових за першу добу масштабного вторгнення в Україну складають майже 400 убитих.

Упродовж попередньої доби від атаки російських військових постраждали фактично всі обласні центри. 137 українців загинули, ще 316 бійців отримали поранення. У деяких містах ввели комендантську годину.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини