Українському Go_A у півфіналі Євробачення 2021 зал аплодував стоячи. Фото та відео яскравого шоу

4381

У вівторок, 18 травня, на музичному конкурсі Євробачення 2021 у Роттердамі, Нідерланди, виступив український гурт Go_A з піснею SHUM. Вони вразили всіх своїм виконанням та яскравим шоу – зал аплодував стоячи.

Про це стало відомо під час прямого ефіру заходу. Варто зазначити, що за основу пісні було взято українську гру-веснянку “Зелений шум”. Раніше композицію презентували в четвертому випуску шоу зіркових пародій “Ліпсінк батл”, – пише OBOZREVATEL .

Солістка колективу Катерина Павленко з’явилася перед глядачами у шкіряному топі, довгій спідниці і зеленій шубі. На сцені музиканти та хореографи були в білих костюмах.

Виступив український гурт Go_A з піснею SHUM

У яких костюмах виступили представники України

Нагадаємо, гурт Go_A з піснею “Соловей” переміг Нацвідбір на Євробачення-2020 року, яке мало пройти в Роттердамі, але було скасоване через пандемію коронавірусу.

Наприкінці першого півфіналу стало відомо, Україна вийшла у фінал Євробачення 2021.

Україна вийшла у фінал Євробачення 2021

Коротко про знаменитостей:

  • Go_A – український електрофолк-гурт. Представники України на Євробаченні 2021.
  • У листопаді 2016 року вийшов дебютний альбом гурту “Іди на звук”, виданий на лейблі “Moon Records”. Того ж року Go_A здобули перемогу в конкурсі “The Best Track in Ukraine”, а пісня “Веснянка” потрапила на хвилі “Kiss FM”, де шість тижнів поспіль трималася на першому рядку в хіт-параді “10 Dance”, у підсумку гурт було номіновано титулом “Kiss FM Відкриття року”.

Момент виступу українського гурту

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини