“22-річна” Джамала назвала свою нинішню вагу і розповіла, як їй сидиться на дієті

1737

Співачка Джамала, яка у січні оголосила про намір схуднути на 10 кіло, впевнено йде до своєї мети. А “бонусом” молодшає, тобто знижує свій метаболічний вік.

Успіхами артистка похвалилася в Instagram, але про труднощі теж мовчати не стала, – пише Таблоїд.

“Привіт! Мене звати Джамала. Мій метаболічний вік – 22 роки, моя вага – 63 кілограми”, – оголосила вона.

 

“Пригадуєте, не так давно я писала, що моя мета – скинути 10 кіло? Ще півтора місяця тому я важила 69 кіло”, – написала вона.

Зі слів Джамали, основний акцент у її раціоні – збалансоване харчування, в якому багато зелені. Своє меню вона відкрито показує в мережі. Зараз зірка практично не вечеряє, а ще в неї раз на тиждень є “зелений день”, коли вона їсть виключно зелені овочі.

 

“Важливо знати, що були всякі випробування в вигляді ГРЗ, стресових ситуацій та інших історій, коли важко втриматися, щоби не випити чай із чимось солоденьким, не розфарбувати похмуру і холодну весну. Були випробування й дужчі за грудне вигодовування – критичними днями, коли не можеш себе контролювати, кортить і цукерок, і халву, і попкорн”, – зізналася артистка.

Серед “лайфхаків”, якими озброїли Джамалу спеціалісти – чорний шоколад із 85% какао, який варто мати в шафі на випадок зриву.

“Якщо ви думаєте, що я розлюбила пасту, піцу, плов тощо – не дочекаєтеся! Сумую і чекаю свого часу”, – додала Джамала.

 

Нагадаємо, ще на початку лютого метаболічний вік Джамали, якій за паспортом 37, становив 31 рік. За перші три тижні дієти артистка втратила 800 грамів.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини