18 березня в районі проведення ООС від ворожої кулі загинув військовослужбовець Віктор Пасєка (фото)

1384

Унаслідок ворожого обстрілу 18 березня загинув 56-річний захисник України – молодший сержант Віктор Пасєка з Хмельницької області.

Про це йдеться на сторінці у Facebook Красилівського районного військового комісаріату, передає Цензор.net.

“18.03.2021 року зазнав кульового смертельного поранення в голову військовослужбовець служби за контрактом молодший сержант Пасєка Віктор Степанович, 08.06.1965 року народження”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що він мешкав у с. Мончинці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Пізніше стало відомо, що Віктор Пасєка служив у 109-му окремому гірсько-штурмовому батальйоні 10-ї ОГШБр. Його посада була командир бойової машини – командир відділення.

На цей час проводяться заходи щодо евакуації тіла молодшого сержанта Пасєки В.С. у безпечне місце. Час та місце поховання буде відомо пізніше.

“Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого. Пам’ять про нашого земляка житиме у серцях кожного! Герої не вмирають! Вічна слава герою!” – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, поблизу Південного 18 березня окупанти відкривали вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини