“Відчипіться ви вже від Зеленського. Він ще не президент. Ще президентом є Порошенко. До нього питання…” – Ліза Богуцька

3664

Опозиційна активістка та блогерка Лиза Богуцька на своїй сторінці у Facebook звернуся до українців із закликом не вимагати від Зеленського на даному етапі відповідей та рішучих дій:

“Слухайте! Відчипіться ви вже від Зеленського. Він ще не Президент.
Вас хвилює ситуація з Донбасом?
Хвилюють тарифи?
Посадки корупціонерів?
Так ще президентом є Порошенко. До нього питання. Тим більш, що він зараз робить все, аби затягнути час інаугурації нового народного Президента.
Порошенко зараз програв Зеленському стільки, скільки набрав голосів в 14 році. Тому його помста очевидна. Вона дорівнює 9,5 млн голосів.
Ірина Геращенко. Стули пельку і свої претензії видвигай Порошенку. Чи вже повилазило і не зрозуміло, що за все, що накоїв Порох, прийдеться відповідати йому. Й не тільки.

Доречі. Замість привітань Зеленському Путін почав роздавати паспорти на Донбасі? Це якось не по-партнерськи виглядає. Цікаво, хто ще з тих хворих 24 відсотків вірить в те, що Зеленський- чувачок Путіна? Як на мій погляд, Вован Вованич просто йде на допомогу партнеру і колезі Порошенку. Удвох розхитують Україну.
Шатуни хєрови.

І ще. До притомних і адекватних людей. Дійсно, не вимогайте у Зеленського відповідей та рішучих дій. Він обмежений в маневрах.
Пам’ятаєте, як ми всі нервували перед другим туром? Ось зараз буде теж саме. Але і результат на Парламентських буде таким, або й ще кращим, ніж ми отримали 21 квітня.
Зберегаємо спокій.
Все в нас буде добре.
Але спочатку буде ще гірше, ніж зараз. Нічого. Все витримаємо. Ще буде десь 3 чи 4 епізода, які будуть тягнути на державний переворот. Кожен наступний буде виглядати більш суттєвим, ніж попередні. І навіть якщо буде здаватись, що ця гідра нас перемогла, ми в решті решт її розчавимо.

І ще.
Початок анексії Криму співпав з мовним законом.
Те, що зараз на Донбасі- це ймовірний початок такої ж анексії. Теж співпадає з мовним законом. І теж роздаються російськи паспорти.
Тепер скажіть. Чому так довго не був прийнятий закон про мову? Чому тягнули с тисячами правок? Відповім: чекали виборів. Тому для Ради цей закон маніпулятивний. Він для антинародних депутатів не має жодного патріотичного навантаження.
Зараз головне- уникнути громадянського збройного конфлікту. Решта буде вирішена іншим шляхом. Новим президентом. За допомогою Західних партнерів.
Цей гарант, що залишається в минулому, накапостить ще добряче.
Але правда буде за нами. І кожен мерзотник зі старої влади отримає свій строк тюремного ув’язнення.”

Алла Гунченко для Україна Неймовірна

Редакція може не поділяти думку авторів. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини