«Антитіла» презентували кліп спільно з відомим британським гуртом

1084

Український гурт «Антитіла», який минулої суботи, 25 травня, зібрав свій перший стадіон у Львові, випустив кліп на нову пісню «Symphony» (TBRG Open x Clean Bandit Official Cover).

Про це повідомляє Вголос

Кліп та пісня створені у співпраці з володарем Греммі, гуртом «Clean Bandit». До українського гурту звернулися британці та запропонували приєднатися до міжнародного проекту, в рамках якого необхідно було створити власну, українську версію відомої пісні. «Антитіла» погодилися – і два музичні колективи об’єдналися .

Гурт своїм аранжуванням привніс фарби національного колориту, додавши українські музичні інструменти, українську лірику в пісню «Clean Bandit».

Експерименти у спільній роботі гуртів не обмежилися музичною частиною, а й проявилися у відеороботі. За задумом режисера Юджина Антитіла зняли роботу про те, як відбуваються зйомки кліпів.

«У нас було не просте завдання, зняти кліп на пісню «Symphony», оригінал якої — це світовий хіт і на YouTube має 800 млн, переглядів. Було близько п’яти ідей, з яких ми зупинилися на найсміливішій. Такий стиль зйомки не властивий нашому шоу-бізнесу, у нас прийнято, щоб все було в рамках «формату», кліпи зокрема. Але я завжди хотів показати глядачам, як виглядає процес зйомки очима режисера і яка величезна праця цілої команди людей стоїть за створенням фінального ролика. Упевнений, у багатьох зміниться сприйняття після перегляду кліпу», – вважає режисер кліпу.

Зйомки нового відеокліпу відбувалися в Києві.

«Це був для нас цікавий досвід співпраці з артистом світового рівня. Були свої складні моменти, оскільки нас розділяє досить велика відстань і часом було важко оперативно комунікувати. Головне, що ми завжди самі приймали творчі рішення стосовно наших робіт, а цього разу все необхідно було узгоджувати із творчими партнерами. Але у фіналі все вийшло добре. Я впевнений, що наша версія пісні сподобається мільйонам слухачів», – прокоментував лідер гурту Тарас Тополя.

Зазначається, що першими пісню «Symphony» (TBRG Open x Clean Bandit – Official Cover) почули наживо і побачили відеороботу львівські прихильники гурту 25 травня під час масштабного концерту на «Арені Львів», який розпочав стадіонний тур «Hello» містами України.

Зовсім скоро її можна бути почути наживо під час туру Hello у чотирьох містах України: 7 червня у Харкові на стадіоні «Металіст», 15 червня пісня прозвучить на полтавському стадіоні «Ворскла», у День Незалежності одесити почують на стадіоні «Спартак», а жителі та гості столиці матимуть змогу оцінити пісню наживо 17 листопада в Палаці спорту.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини