Росіяни атакували портову інфраструктуру Одещини: помер 26-річний хлопець, жертв уже 8

129

Росія ввечері 9 жовтня завдала удару по портовій інфраструктурі Одеської області. Внаслідок цього є загиблі та постраждалі.

Про це повідомив Віцепрем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад та територій України Олексій Кулеба. За вечір окупанти двічі намагалися цілитися по Одеській області, – пише 24 канал.

Кількість загиблих знову зросла

Кількість жертв російського удару по портовій інфраструктурі Одеської області станом на ранок 10 жовтня зросла до 8. Про це повідомив голова ОВА Олег Кіпер.

За його даними, сьогодні вранці у лікарні померли 46-річний співробітник порту, а також 26-річний хлопець.

“Кількість жертв вчорашньої атаки збільшилася до 8 людей. Від отриманих поранень у лікарні помер 26-річний хлопець. Щирі співчуття родині”, – написав Кіпер.

Що відомо про наслідки атаки ворогом Одещини

Учора очільник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що кількість поранених внаслідок російського ракетного обстрілу збільшилася до 11 осіб. Семеро людей у важкому стані. Усі травмовані громадяни – українці.

Під час атаки ушкоджень зазнало цивільне судно під прапором Панами. Віцепрем’єр Олексій Кулеба наголосив, що це контейнеровоз Shui Spirit.

“Це вже третє іноземне судно, атаковане Росією, за останні чотири дні”, – підкреслив Кулеба.

Віцепрем’єр-міністр зауважив, що Україна сьогодні залишається гарантом продовольчої безпеки. Тому важливо припинити практику російського терору достатньою кількістю зброї, протиповітряної оборони, дипломатією, санкціями та покаранням за кожен воєнний злочин ворога.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини