“Хай краще дізнаються, що я загинув, аніж здався”: на фронті поліг воїн 3-ї ОШБр із позивним “Фарш”

1276

У боях за Україну на Бахмутському напрямку загинув воїн 3-ї окремої штурмової бригади Збройних сил із позивним “Фарш”. Захисник був родом з Одеси. В останньому інтерв’ю він казав, що не боїться загинути.

Про трагедію повідомили близькі та побратими Героя в мережі. “Фарш. Герой. Легенда 1-го штурмового, 3-ї ОШБр і ЗСУ. Побачимось, друже. Памʼятаємо! Помстимося”, – написав командир 2-го батальйону бригади Дмитро Кухарчук у своєму Telegram-каналі, – пише OBOZREVATEL

Дружина воїна розповіла, що він поліг 12 вересня. Йому було 30 років.

“На фото, яке зробила подруга Яра, “Фарш” виглядає як Бог війни. Він таким і був. Тому, коли кажуть, що ця війна зачепить усіх, це правда. Титани, якими б вони не здавалися вічними у своїй силі, теж гинуть. На їхнє місце мають приходити інші. Честь”, – написала українська захисниця Марина Мирзаєва.

Відомо, що “Фарш” народився 5 лютого 1993 року. Він вирушив захищати Україну з початком повномасштабного вторгнення. Перший свій бій прийняв на Київщині в селі Мощун.

“Нехай краще дізнаються, що я загинув, аніж що я здався”, – йдеться на його сторінці в Instagram.

Місяць тому воїн дав інтерв’ю, у якому багато розповів про війну і про свої плани після перемоги.

“Я працював тілоохоронцем, якщо залишусь цілим, в ідеалі, звісно, треба вижити, то буду тілоохоронцем. А другий варіант, який мені подобається більше, це знайти ПВК для участі в якихось громадянських конфліктах, війнах десь у східних країнах – Сирія, Лівія, Ірак, Африка, Афганістан”, – казав “Фарш”.

app-facebook

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений користувачем @honda_.ss

"Хай краще дізнаються, що я загинув, аніж здався": на фронті поліг воїн 3-ї ОШБр із позивним "Фарш". Фото

"Хай краще дізнаються, що я загинув, аніж здався": на фронті поліг воїн 3-ї ОШБр із позивним "Фарш". Фото"Хай краще дізнаються, що я загинув, аніж здався": на фронті поліг воїн 3-ї ОШБр із позивним "Фарш". Фото"Хай краще дізнаються, що я загинув, аніж здався": на фронті поліг воїн 3-ї ОШБр із позивним "Фарш". Фото"Хай краще дізнаються, що я загинув, аніж здався": на фронті поліг воїн 3-ї ОШБр із позивним "Фарш". Фото

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини