“Вони радіють, коли вибухає”: Джамала розповіла, як живуть її знайомі в окупованому Криму

841

Співачка Джамала розповіла про своїх знайомих, які після 2014 року залишилися жити в анексованому Росією Криму.

Українська виконавиця Джамала, яка родом з Криму, після окупації навідріз відмовилася туди їздити, передає ТСН.

Утім, деяким її знайомим все ж з певних причин довелося там залишитися. Як зізнається виконавиця, їм там складно, і вони всією душею чекають на повернення до України.

“Їм складно… Їм складно емоційно. Так, вони пристосувалися. Так, вони працюють. І їм дуже складно… Тому що там все знають, все підґрунтя, навіть кров знає про те, що від Росії ніколи в Криму нам не було добре. Ніколи! Нам з ними (ред. – росіянами) не однієї дорогою”, – розповіла виконавиця в інтерв’ю “УП”.

Джамала поділилася, що її знайомі радіють, коли на окупованому півострові лунають вибухи та горить російська техніка. Вони вірять, що Україна незабаром звільнить Крим.

“Вони кажуть, що вони очікують. Вони навіть радіють, коли вибухає. Вони навіть жартують про те, що щось нам було сумно, ми не відчували, як ви там. Це звичайно жарт. Вони знають, вони очікують”, – додала співачка.

Сама ж Джамала теж вірить, що всі окуповані територію незабаром будуть звільнені від російських окупантів. Утім, виконавиця не хоче, аби гинули невинні люди.

“Як людині, як жінці мені дійсно хотілося б уникнути втрат. Найбільшого чого я боюся – це дійсно. Я не хочу, щоб гинули люди. Але я не знаю, як будуть далі відбуватися події. Але те, що все наше має повернутися – це точно”, – зізналась знаменитість.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини