У деяких українських клініках такий же колапс через COVID-19, як в Італії – Голубовська

3057
У деяких українських клініках такий же колапс через COVID-19, як в Італії - Голубовська
У деяких українських клініках такий же колапс через COVID-19, як в Італії - Голубовська

У деяких районах України в клініках такий же колапс через COVID-19, як в Італії. Про це в ефірі телеканалу ZIK сказала лікар-інфекціоніст Ольга Голубовська.

Про це повідомляє УНН.

“Кілька причин (зростання кількості хворих на COVID-19, – ред.). Перша причина, я вже про це говорила – це доходять результати тих аналізів, які були взяті тиждень тому. У нас по 10 днів чекають на ці результати. У клініці ми бачимо вже не тільки в Києві, в деяких регіонах України, я вже приблизно кажу, щоб було зрозуміло – колапс такий же, як в Італії. Тобто, у нас давним-давно вже зростання захворюваності, ми бачимо, що твориться в клініках. Але через те, що тестування мабуть запізнюється – зараз ми бачимо таку ось офіційну статистику, яку лікарі бачать в наших стаціонарах. І крім цього може бути реальне зростання захворюваності, тому що послаблення карантину “, – сказала Ольга Голубовська.

Вона зазначила, що носити маску потрібно правильно, тому що якщо носити її неправильно – то це тільки збільшує ризики захворіти і іншими вірусами.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини