“Голодомор 1932-1933 років не дав народитися цілому поколінню українців” – Петро Порошенко

881

“Голодомор 1932-1933 років забрав мільйони життів, скалічив людей фізично і морально, не дав народитися цілому поколінню українців.”

Про це п’ятий президент України та лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко написав на сторінці в Facebook.

“Голодомор 1932-1933 року забрав мільйони життів, скалічив людей фізично і морально, не дав народитися цілому поколінню українців. Цей злочин радянсько-російської імперії не має терміну давності. Мільйони українців по всьому світу запалять свічки пам’яті на згадку про загиблих від голодомору-геноциду. Разом з українською діаспорою молитимуся за душі невинно убієнних українців біля першого у світі пам’ятника жертвам Голодомору, що постав у Едмонтоні в далекому 1983 році. Закликаю сьогодні о 16 годині запалити свічку пам’яті на своєму підвіконні. Україна пам’ятає.”

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини