Вовчиці, вдягніть вишиванки: Винник закликав приєднатися до флешмобу в честь Дня Незалежності

1481

Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на цю пропозицію і пообіцяли підтримати її

Фото з відкритих джерел

Мегапопулярний український співак Олег Винник ініціював флешмоб до Дня Незалежності. Відеозвернення він опублікував на своїй сторінці в Instagram, пише Styler.

Винник закликав всіх своїх фанів вдягнути вишиванку.

“Одягни вишиванку, країно моя! Друзі, приєднуйтесь до нашого флешмобу. Викладайте на своїх сторінках в соцмережах фото у вишиванках з хештегами: #ov #вишиванка #незалежність”, – заявив він.

Скріншот поста (instagram.com/olegg.vynnyk)

Також Винник пообіцяв на День Незалежності презентувати свою нову пісню “Вишиванка” на концерті в Сумах.

Одягни вишиванку, країно моя! Друзі, приєднуйтесь до нашого флешмобу. Викладайте на своїх сторінках в соцмережах фото у вишиванках з хештегами: #ov #вишиванка #незалежність. А також 24 серпня запрошую вас на свій концерт, який відбудеться в Сумах на стадіоні "Ювілейний", де я наживо презентую нову пісню "Вишиванка". Хто збирається запалювати у фан-зоні, одягайте вишиванки 😉 Створимо святковий настрій разом?)

A post shared by Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@olegg.vynnyk) on

Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на цю пропозицію і пообіцяли підтримати її.

“Вам личить вишиванка. Дуже гарна нова пісня. Любимо вас. Цінуєм кожне слово з ваших пісень. Це Божий дар і бажаю Вам пронести його крізь життя. Бажаю бути завжди в раю, любити і бути коханим”, – пишуть “вовчиці” Винника.

Скріншот коментарів (instagram.com/olegg.vynnyk)

“Олегу Анатолійовичу, дуже раді бачити Вас вдома! На фоні вишиванки ви такий засмаглий,красивий! Флешмоб вишиванки підтримуємо, зробимо фото у вишиванці! Пісня “Вишиванка” дуже подобається!” – додали в мережі.

Скріншот коментарів (instagram.com/olegg.vynnyk)
Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини