Пориньте в атмосферу смаку в ROAD: що варто спробувати з європейських та українських страв?

2683

Світ гастрономії настільки різноманітний у кожній країні, що іноді можна розгубитись. Звичайно, щоб детально дослідити кулінарну культуру, варто першочергово спробувати традиційні страви.

Найближчою до душі для нас вважається європейська й українська кухня, тому щоб відчути всі смакові нотки національної їжі, варто знати, на яких саме позиціях зробити акцент.

Українська та європейська кухня в закладі Роад

Українська та європейська кухня представлена в меню ресторану Road, кафе на околиці міста. Серед фаворитів українських страв варто відзначити:

  • Борщ, який неодмінно наповнить ваш організм бадьорістю. Подається страва з телятиною, житнім хлібом власного виробництва та сметаною, а для надання більш насиченого смаку посипається зеленню прямо перед подачею.
  • Курячий бульйон з локшиною, який максимально нагадує безтурботне дитинство. Наваристий, гарячий і такий ситний бульйон – чудовий варіант для ситного обіднього перекусу чи грандіозних святкувань.
  • Вареники з картоплею, що підкорять ваші серця. Ніжне тісто та щедра начинка ідеально поєднуються зі сметаною та зеленню, аби ви відчули весь спектр смаків традиційної страви.
  • Пельмені для тих, хто зголоднів. Начинене свинячим м’ясом тісто посипається зеленню та чудово компонує зі сметаною.

Європейська кухня у закладі Роад теж представлена різна, тому кожен зможе обрати для себе щось особливе та близьке. Фаворитами вважаються такі страви:

  • Піца, що готується зі збереженням італійських кулінарних традицій. Ви можете поласувати легендарною “Маргаритою”, а якщо зголодніли, тоді ідеальним вибором стануть “Салямі”, “М’ясна”, “Прошутто”. Обожнюєте гостреньке – замовте “Пепероні”, а коли до вподоби ароматні гриби, тоді припаде до душі апетитна “Капрічоза”.
  • Бургери, які кардинально відрізняються на смак і по подачі від звичного фаст-фуду. Скуштуйте соковитий бургер з телятиною чи куркою, який зарядить вас енергією та подарує ще більше радості.
  • Салати на будь-який смак. Road меню включає як легкі, так і ситні салати. До прикладу, замовте салат з капусти як доповнення до гарніру чи легендарний “Цезар”, якщо полюбляєте страви з куркою. Зголодніли – вашій увазі пропонується салат “Стейк” чи “Грецький”.
  • Гарбузовий суп, який чудово доповнить ваш денний раціон. Страва наділена пікантно-пряним смаком, який так цінують європейці. Крем-суп отримує неабияку легкість і м’якість завдяки додаванню вершків і бринзи.

Якщо ви досі не знаєте, де поїсти в Тернополі смачно та ситно, завітайте у ресторан Роуд, заклад, де представлена найвідоміша європейська й українська кухня.

Road меню – найкращі страви та смачний алкоголь!

Ресторан Роуд у Тернополі – ідеальний заклад для ситних обідів і збалансованої вечері, тут ви можете не лише організовувати звичні посиденьки з близькими, а й проводити святкові івенти. Бар облаштований банкетним залом на 100 чоловік, тому це чудове місце для організації весілля, ювілеїв, корпоративів і інших важливих подій. ROAD – це не тільки вишукана кухня, але й 150 позицій алкоголю, які прекрасно доповнять ваші посиденьки та подарують позитивний настрій. Якщо ви шукаєте заклади Тернополя, де пропонується європейська й українська кухня, а також якісний і смачний алкоголь, Роад стане ідеальним вибором. Більш детальна інформація про меню та концепцію кафе пропонується на сайті fainemisto.com.

Додавайте "Україна Неймовірна" у свої джерела Google Новини